Utisci za web-studiju Vikivil

отзыв WWF

Svijetska fondacija za prirodu (WWF)

Zahvaljujemo web studiju VikiVil i lično Anastasiju Alkinu na kvalitetnom i brzom razvoju informativnih projekata WWF Rusija. Zajedno smo realizovali tri informativna projekata. Iskreno se nadamo da ćemo uspješno sarađivati i u budučnosti.

Predsjednik WWF-a
Sajt: https://newyear.wwf.ru/

Гринпис1

GREENPEACE (Russija)

Ruska filijala Greenpeace-a izražava veliku zahvalnost studiju VikiVil na efikasnoj saradnji u izradi web stranice dlpinfo.ru

Zahvaljujući vašoj profesionalnosti, efikasnosti i kreativnosti, program vatrogasne službe Greenpeace-a bila je u stanju da stvori jedinstven resurs za dobrovoljne šumske vatrogasce, koji je objedinio sve informacije o prometu u Rusiji, materijale za edukaciju za odrasle i djecu, priručnike i upute koje su stručnjaci već stvorili.

Posebno smo zadovoljni visokim stepenom fokusiranosti na kupca, što je omogućilo stvaranje kvalitetnog i pristupačnog proizvoda u kratkom vremenu. To je bilo posebno važno na početku sezone šumskih požara.

Zahvaljujući zajedničkom radu, volonteri iz cijele države dobili su besplatan pristup materijalima, novu priliku za razvoj, obuku i povećanje broja volontera u vatrogasnom radu. Vjerujemo da će to u budućnosti pomoći da se znatno smanji broj požara na prirodnim područjima i sačuva prirodu Rusije.

Želimo vam napredovanje i uspešnu saradnju u novim projektima!

Voditeljica vatrogasne programe u ruskoj podružnici Greenpeace-a, Sofija Kosačeva.
Sajt:
https://dlpinfo.ru/

Отзыв Витамед

Medicinski centar VitaMed

"Vitamed" LLC izražava zahvaljnost timu VikiVil na njihovoj profesionalnosti, efikasnosti i kvalitetu obavljenog posla. Web-studio VikiVil etablirao se kao pravi poslovni partner sa velikim potencijalom za rješavanje bilo kakvih problema iz svoje djelatnosti. Drago nam je što smo odabrali VikiVil kao partnera. Za sve vrijeme saradnji nije bilo kašnjenja ili grešaka, sve je uvijek na vrijeme i jasno.

Trenutno je u jakoj konkurenciji na tržištu internetskih usluga reaktivnost i stalna spremnost za brzo rješavanje bilo kojih pitanja – najvažniji faktori u odabiru stalnog partnera.

Direktor i Glavni doktor Karachenets.B.A.
Sajt: https://vitamed23.ru/

Отзыв от ИП Вислапу Е.В.

SP Vislapu E.V.

Nakon duge potrage partnera za razvoj sajta i njegovu promociju, ja sam odabrala studio VikiVil uz usmenu preporuku. Došla sam do njih s potpunim nerazumijevanjem sadržaja, formata i dizajna stranice. Na početku su bili samo naziv kompanije, nedovršeni logotip (studio je to dovršio) i zahtjev za "zračan" sajt. Nakon odgovaranja na nekoliko pitanja, brzo sam dobila prototip stranice.

Još se sjećam koliko sam se dugo smiješila kad sam vidila šta se dogodilo. Nisam očekivala da je moguće tako "osjetiti" klijenta i njegovu želju. Sajt je osmišljen do najsitnijih detalja i premašio je sva moja očekivanja, i u dizajnu i u sadržaju. Željela bih napomenuti da sam dobila puno operativne i savjetodavne pomoći u vezi s pitanjima koja se ne odnose na dizajn web-stranice: gdje je jeftinije, o imenu domena, hostingu, telefonskom broju web-stranice, pa čak i o tekućem računu za plaćanje. Rad je obavljen na vrijeme. Ja sam dobila odličan rezultat!

Vislapu Jelena
Sajt: https://parketek.ru/

Отзыв от "Projects house"

Projects.House

Zahvaljujem programerima VikiVil na realizaciji nestandardnog i složenog projekta na stranom jeziku.

Vrlo sam zadovoljan rezultatom, apsolutnim razumijevanjem i visokim profesionalizmom sa kojim je bilo sve brzo i efikasno urađeno.

Preporučujem i nadam se ćemo sarađivati i u budučnosti!

Marat Khalitov
Sajt: http://projects.house/

Отзыв от ООО "Феникс-онлайн"

Phoenix-online LLC

“Phoenix-online” LLC zahvaljuje se web-studiju VikiVil na brzom i kvalitetnom radu. Profesionalni pristup, racionalizirani poslovni procesi, savjestan stav - sve je to nam omogućilo da napravimo u kratkom vremenu web-stranicu za našu kompaniju.

Direktor I.Zaletova
Sajt: http://fenix-online.tv/

Отзыв от ООО Страна-Онлайн

Strana-online LLC

Komunikacijska agencija "Strana-online" izražava zahvalnost web-studiju VikiVil na stvaranju i realizaciji novog koncepta stranice. Utisci o saradnji sa studijom VikiVil su samo pozitivni!

VikiVil je društvo sa savrmenim radom i savjesnim odnosom. Brz odgovor zaposlenih na pitanja i pojasnjenja koja su nastala tokom realizacije projekta, učinio je saradnju što ugodnom.

Prijatno smo se iznenadili da zaposleni uvijek profesionalno daju savjete i preporuke o toku projekta.

Ovo nije prvi put da smo kontaktirali studio VikiVil i nadamo se saradnji u budućnosti.

Izvršni direktor Lidija Bondareva

Sajt: http://strana-online.pro/

Отзыв от ООО "Учебный центр Романа Торощина"

Centar za obuku Romana Torošina LLC

Puno hvala stručnom timu VikiVil. Izvrsna organizacija i dosljednost rada omogućili su nam da na vrijeme dobijemo luksuznu web-stranicu. Hvala vam na toleranciji prema našim beskrajnim subjektivnim prilagođavanjima i promjenama. Odličan kvalitet i povoljna cijena!

Želimo vam napredovanja u razvoju i finansijsko blagostanje. Preporučujemo od srca!

Generalni direktor Toroshin R.S.
Sajt: http://center-rt.ru/

Отзыв от НП "Ассоциация участников рынка Артиндустрии"

Udruženje učesnika tržišta umjetničke industrije

Zahvaljujemo web studio VikiVil za izgled i razvoj softverskog dijela naše web stranice. Kompanija je izabrana od brojnih učesnika na našem tenderu. Na osnovu rezultata rada možemo sa pouzdanjem reći da kompanija pored pristupačnih cijena, kompanija pruža i kvalitetan krajnji razvojni rezultat u zadanom vremenskom okviru. Sve naše želje uzete su u obzir, pogreške u fazi testiranja odmah su ispravljene.

Želimo dobrobit i blagostanje vašoj kompaniji!

Šef internetskih projekata neprofitnog partnerstva „Udruženje učesnika tržišta umjetničke industrije“ Pokrovsky Alexander.
Sajt: http://образовательный-форум.рф

Отзыв от "Сеть гипермаркетов Светофор"

Trgovački lanac hipermarketa SVETOFOR

Zahvaljujemo web studiju VikiVil na izradi stranice вашсветофор.рф

Uprkos prvobitnom nesporazumijevanju, studio je nakon toga pokazao dobar rezultat. Napravio je zanjimliv dizajn web stranice, predložio kupovinu domene, hosting, obezbijedio brz i pouzdan hosting za naš sajt, ispravio nedostatke koji su nastali u toku projekta i konsultirovao nas o administriranju web stranice.

Hvala!

Direktor Degtjarjova Marina
Sajt: http://вашсветофор.рф

Отзыв от ООО "Электрокомплект"

“Elektrokomplekt” LLC

Naša kompanija bila je klijent u studiju VikiVil. Svrha razvoja bilo je kreiranje korporativnog web sajta sa internim katalogom robe (adresa web stranice www.ek-kuban.ru).

Rezultatom smo bili i više nego zadovoljni. Tim je profesionalan, kompetentno koristi moderne tehnologije, ima individualni pristup svakom klijentu, pomaže u izboru optimalnog rješenja. Bio sam vrlo zadovoljan odnosom prema našim zahtjevima i brzoj i pouzdanoj pomoći u rješavanju nastalih problema, kako u fazi razvoja tako i nakon završetka projekata.

Želimo studiju napredovanje, stabilan uspjeh i zahvalne klijente!

Direktor Šiškin L.

Sajt: http://ek-kuban.ru/

Отзыв от "Строй как надо"

Građevinska firma “Stroj kak nado”

Zahvaljujem web studiju VikiVil na dobro provedenom projektu. Zahvaljujući profesionalizmu i dobro koordiniranom radu tima, stranica je ispala tačno onako kako sam i zamislio. Želio bih napomenuti visok odaziv i razumijevanje voditelja projekta, koji je odmah odgovorio na postavljena pitanja. To je za mene vrlo važno, jer veoma je problematično naći slobodno vrijeme kad kombiniraš dva posla. Hvala vam na obavljenom poslu, želim vam blagostanje, da ne izgubite na kvalitetu pruženih usluga, da se stalno razvijate i krećete samo naprijed! Nadam se da ćemo produžiti našu saradnju!

Arhipov Maksim

Sajt: https://strojkaknado.ru/

Отзыв от ООО "Окна в Цвет"

“Okna v cvjet” LLC

"Okna v cvjet"LLC  izražava zahvalnost studiju VikiVil na visokoj profesionalnosti i kvalitetu posla u okviru ugovora za razvoj i promociju korporativnog portala kompanije.

Studio VikiVil je ispunio svoje obaveze na visokom profesionalnom nivou.

Visoka kvalifikacija stručnjaka i brz odgovor na promjene tehničkih specifikacija omogućili su izradu ovog projekta u skladu s razvijenim rasporedom i osigurali racionalno korištenje finansijskih sredstava. “Okna v Cvjet” LLC primjećuje visoku snagu udobnosti interakcije s VikiVil-om i raduje se daljnjoj saradnji.

Generalni direktor Bavstruk Viktorija

Sajt:  http://oknavtsvet.ru/

Отзыв от ООО "Квадратный метр"

“Kvadratnij metr” LLC

"Kvadratnij Metr" LLC izražava zahvalnost cijelom timu web studija VikiVil na njihovoj odgovornosti i savjesnosti u izradi korporativnog web sajta za podove. Studio je profesionalno ispunio sajt informacijom o robama i uslugama. Stručnjaci kompanije VikiVil pokazali su se sa najbolje strane tokom rada, kao pravi profesionalci u svojoj oblasti, od tehničkog zadatka do isporuke projekta.

Visok nivo individualnog pristupa, koji je bio izražen u svakodnevnoj komunikaciji I rješavanju hitnih pitanja, doveo je do kreiranja korporativnog web sajta, koji ispunjava sve naše zahtjeve. Vjerujemo da ćemo sačuvati uspostavljene poslovne i prijateljske odnose. Nadamo se daljoj obostranoj korisnoj saradnji. Želimo vam uspješan razvoj i postizanje novih visina u poslovanju.

Generalni direktor Kašajeva Oljga

Sajt: https://mnogopolov.ru/

Отзыв от "Моник"

Internet prodavnica “Monik”

Iskreno zahvaljujemo na plodnoj saradnji. Zahvaljujući vašim naporima dobili smo internet prodavnicu i proširili spektar naših aktivnosti.

Rad je obavljen efikasno i na vrijeme. Nadamo se da ćemo sarađivati i ​​u promociji našeg sajta.

Želimo uspjeh prijateljskom timu na profesionalnom polju i prosperitetu!

Basin Aljeksej

Sajt: https://moniq.ru/

Отзыв от "Окна Мегаполиса"

Proizvođač prozora “Okna megapolisa”

Zahvaljujem timu web studija VikiVil na stvaranju stranice i njenoj promociji. Naručio sam web stranicu za proizvodnju i prodaju prozora. Vrlo sam zadovoljan sistemom upravljanja, tehničkom podrškom. Studio brzo odgovara na sve zahtjeve i želje, uvijek rješava nastali problem, provjerava sajt i vrši sitne popravke. Nije bilo nikakvih problema sa tehničkom podrškom, web lokacija radi pametno. Već na početku sajt je prilagođen za mobilne uređaje. U ovoj fazi rada potpuno sam zadovoljan saradnjom sa VikiVil.

Časnik A.

Sajt: https://oknamegapolisa-krd.ru

Отзыв от "Здоровый сон"

Tekstilni studio “Zdorovij son”

Tekstilni studio “Zdorovij son” zahvaljuje timu web studija VikiVil na stvaranju i promociji web stranice.

Želio bih napomenuti pažljiv pristup zapošlenih u kompaniji na svim fazama rada. Web sajt privlači svojim modernim dizajnom, koji organski odražava sve oblasti aktivnosti našeg studija. Pokazalo se da je resurs funkcionalan i jednostavan za upotrebu. Zadovoljni smo našom saradnjom sa VikiVil-om i nadamo se da se naš rad sa studijom ne završava, a stručnjaci u kompaniji uvijek su sretni ako vam pomognu savjetima.

Želimo vašem timu napredak i uspijeh!

Mjeljnjikov I.

Sajt: http://zdorovy-son.ru

POSEBNA KOMERCIALNA PONUDA TOKOM JEDNOG RADNOG DANA

Volimo ono što radimo i trudimo se pružiti najbolje usluge našim klijentima. Pošaljite nam prijavu za sastavljanje posebnoj komercijalnoj ponudi za vas!
ZATRAŽITE PONUDU