Izrada mobilnih aplikacija za IOS i Android

Danas mobilne tehnologije nude ogromne mogućnosti za promociju biznisa. A prvi korak na putu ka uspijehu je naručiti razvoj mobilnih aplikacija.

Mobilne aplikacije su programi koji su instalirani na smartfonu ili tabletu. Uz njihovu pomoć možete dobiti informaciju ili izvršiti narudžbu. Aplikacije se mogu ažurirati i dopuniti paralelno s web sajtom. Neke od njih u cijelini ili djelimično mogu raditi bez interneta.

Najčešće se takve aplikacije razvijaju kao dodatak web sajta kompanije. Aplikacija je prilagođena za korisnike smartfona i tableta, dok je web sajt praktičniji za one koji koristi internet na PC. Ovo je najbolja alternativa mobilnoj web lokaciji.

Šta nudimo?

Razvoj aplikacija za Android i iPhone samo je jedan dio aktivnosti naše kompanije. Kod nas možete naručiti zgodne i efikasne aplikacije, koji su privlačne vašim kupcima i kreirani u skladu sa specifičnostima vašeg biznisa. Pomoćićemo da stimulišemo kupovnu aktivnost, proširimo ciljanu publiku, privucićemo nove kupce, povećamo prodaju profit vašeg biznisa.

Kako će mobilne aplikacije pomoći vašem biznisu?

Mobilne aplikacije u biznisu imaju mnogo prednosti:

- Brzo obavještavanje kupaca. Većina korisnika smartfona koristi opciju PUSH obavještavanja. Takva obaviještavanja pregledaju se u 90% slučajeva. To omogućava brzo informiranje kupaca o novim proizvodima, promocijama, prodajama.

- Mobilnost. Aplikacija vam omogućava da brzo i jednostavno napravite narudžbu, čak i kad ste daleko od računara. Na primjer, ako vlasnik smartfona želi naručiti hranu, lakše mu je koristiti posebnu aplikaciju nego otići u internet prodavnicu ili izvršiti narudžbu telefonom.

- Individualni pristup. Mobilne tehnologije omogućavaju vam da pratite sklonosti klijenta, njegovu lokaciju i odmah ponudite ono što je za njega važno.

- Automatski rad. Aplikacija radi bez vašeg učešća 24 sata. Ovo je jedan od koraka k automatizaciji poslovnih procesa. Moći ćete stimulisati i privući kupce sa malim troškovima.

- Povećanje lojaljnosti kupaca. Kako pokazuje praksa, korisnici su zadovoljniji instaliranim aplikacijama na smartfonu nego sajtom, posebno ako ova aplikacija radi brzo i pravilno. Prosječno, ponovljene prodaje se povećavaju za 50%.

Da biste dobili dodatnu informaciju o usluzi i saznali troškove izrade mobilne aplikacije, kontaktirajte nas telefonom: +382 069 609 970 (WhatsApp, Viber); Telegram: wykiwyl

POSEBNA KOMERCIALNA PONUDA TOKOM JEDNOG RADNOG DANA

Volimo ono što radimo i trudimo se pružiti najbolje usluge našim klijentima. Pošaljite nam prijavu za sastavljanje posebnoj komercijalnoj ponudi za vas!
ZATRAŽITE PONUDU