UTISAK ZA WEB STUDIO VIKIVIL OD SP Vislapu E.V.

Отзыв от ИП Вислапу Е.В.

SP Vislapu E.V.

Nakon duge potrage partnera za razvoj sajta i njegovu promociju, ja sam odabrala studio VikiVil uz usmenu preporuku. Došla sam do njih s potpunim nerazumijevanjem sadržaja, formata i dizajna stranice. Na početku su bili samo naziv kompanije, nedovršeni logotip (studio je to dovršio) i zahtjev za "zračan" sajt. Nakon odgovaranja na nekoliko pitanja, brzo sam dobila prototip stranice.

Još se sjećam koliko sam se dugo smiješila kad sam vidila šta se dogodilo. Nisam očekivala da je moguće tako "osjetiti" klijenta i njegovu želju. Sajt je osmišljen do najsitnijih detalja i premašio je sva moja očekivanja, i u dizajnu i u sadržaju. Željela bih napomenuti da sam dobila puno operativne i savjetodavne pomoći u vezi s pitanjima koja se ne odnose na dizajn web-stranice: gdje je jeftinije, o imenu domena, hostingu, telefonskom broju web-stranice, pa čak i o tekućem računu za plaćanje. Rad je obavljen na vrijeme. Ja sam dobila odličan rezultat!

Vislapu Jelena
Sajt: https://parketek.ru/

POSEBNA KOMERCIALNA PONUDA TOKOM JEDNOG RADNOG DANA

Volimo ono što radimo i trudimo se pružiti najbolje usluge našim klijentima. Pošaljite nam prijavu za sastavljanje posebnoj komercijalnoj ponudi za vas!
ZATRAŽITE PONUDU