UTISAK ZA WEB STUDIO VIKIVIL OD GREENPEACE (Russija)

Гринпис1

GREENPEACE (Russija)

Ruska filijala Greenpeace-a izražava veliku zahvalnost studiju VikiVil na efikasnoj saradnji u izradi web stranice dlpinfo.ru

Zahvaljujući vašoj profesionalnosti, efikasnosti i kreativnosti, program vatrogasne službe Greenpeace-a bila je u stanju da stvori jedinstven resurs za dobrovoljne šumske vatrogasce, koji je objedinio sve informacije o prometu u Rusiji, materijale za edukaciju za odrasle i djecu, priručnike i upute koje su stručnjaci već stvorili.

Posebno smo zadovoljni visokim stepenom fokusiranosti na kupca, što je omogućilo stvaranje kvalitetnog i pristupačnog proizvoda u kratkom vremenu. To je bilo posebno važno na početku sezone šumskih požara.

Zahvaljujući zajedničkom radu, volonteri iz cijele države dobili su besplatan pristup materijalima, novu priliku za razvoj, obuku i povećanje broja volontera u vatrogasnom radu. Vjerujemo da će to u budućnosti pomoći da se znatno smanji broj požara na prirodnim područjima i sačuva prirodu Rusije.

Želimo vam napredovanje i uspešnu saradnju u novim projektima!

Voditeljica vatrogasne programe u ruskoj podružnici Greenpeace-a, Sofija Kosačeva.
Sajt:
https://dlpinfo.ru/

POSEBNA KOMERCIALNA PONUDA TOKOM JEDNOG RADNOG DANA

Volimo ono što radimo i trudimo se pružiti najbolje usluge našim klijentima. Pošaljite nam prijavu za sastavljanje posebnoj komercijalnoj ponudi za vas!
ZATRAŽITE PONUDU